Politika spletnih piškotkov na naši spletni trgovini je namenjena zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje in izboljšanju funkcionalnosti spletnega mesta.

Spletni piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko obiščete našo spletno trgovino. Ti piškotki vsebujejo informacije, ki nam omogočajo, da spremljamo vašo uporabo spletnega mesta in vam ponudimo bolj osebno in relevantno vsebino in oglase.

Na naši spletni trgovini uporabljamo dve vrsti piškotkov:

  1. Trajni piškotki: Ti piškotki ostanejo shranjeni na vašem računalniku ali mobilni napravi, dokler jih ne izbrišete ali dokler ne potekne njihov rok trajanja. Uporabljamo jih za zapomnitev vaših nastavitev in izbir, kot je vaš jezik in valuta.
  2. Sejni piškotki: Ti piškotki se shranijo za čas vaše seje in se avtomatično izbrišejo, ko zaprete brskalnik. Uporabljamo jih za zagotavljanje varnosti in za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do vašega računa.

Če ne želite sprejeti piškotkov, lahko to nastavite v svojem spletnem brskalniku. Vendar, prosimo, upoštevajte, da lahko nekatere funkcionalnosti naše spletne trgovine ne bodo delovale pravilno.

Seznam spletnih piškotkov

  • _fbp, rok trajanja je 3 mesece, upravitelj Meta (Facebook)
    Omogoča sledenje uporabniku z uporabo Facebook socialnega omrežja.
  • _ga*, _gid, rok trajanja od 1 minute do 14 mesecev, upravitelj Google
    Beleži število obiskov spletne strani in druge lastnosti, dejanja uporabnika.